TALOOMBI ST, CRONULLA

A significant refurbishment of an existing pool was undertaken by Studio Constructions including landscaping and the transformation of an existing boatshed into a unique beachfront entertaining area.

This renovation was a collective process with the home owner and involved the selection of a natural material palette which complimented the vast and mesmerising views of Gunnamatta Bay.

Travertine, sandstone and glass fencing were all used in the design process to reflect the grandeur of the residence. The existing pool required a structural remediation and received an aesthetic face lift with the inclusion of glass fencing providing views down the bay from the water’s edge.

The boatshed underwent an extensive transformation which included the installation of a kitchenette, powder room and tranquil outdoor shower retreat.