SOUTH COOGEE HOUSE

Our South Coogee project called for an ultra modern design that encompasses the natural beauty of the coastal views. The construction involved an angled steel eve, ritek wall and roof structure with three concrete slabs over three levels.

Adjustable louvres on windows retain the modern aesthetic whilst filtering natural light and adding privacy where required. Custom floor to ceiling sliding doors and frameless glass balustrades on the balcony allow for the owners to enjoy the beach views and entertain unhindered.

Exposed brick, timber joinery, concrete finish tiling, oak floors and a self supporting exposed stringer structural stairs complement the owners contemporary design vision of their dream home.

The build included landscaping, a new pool, frameless glass fence and tiled outdoor alfresco space.