MALABAR HOUSE

Perfectly situated behind the golf course with incredible panoramic views of the ocean our Malabar new build was designed to take the greatest advantage of the location.

Set over three levels with a self contained airbnb studio on the ground floor, expansive living and bedrooms on the first floor and sunroom with viewing deck on top.

Modern with a natural material palette the home featured exposed timber beams on the angled ceiling, adjustable louvres, ritek eco roofing, self supporting exposed stringer structural stairwell and a custom spotted gum front door.

Custom windows and balcony featuring sliding doors with semi frameless glass balustrades allow for year round indoor to outdoor living.

The build included a mosaic tiled pool with frameless glass fencing and paved patio outdoor living space overlooking the golf course and pacific.