BRONTE HOUSE

Our Bronte project involved constructing a modern two storey rear addition to an existing property. The home owners brief called for a modern build with a paired back material palette. A rumpus room, bathroom and three bedrooms were added to accommodate the growing family.

Contemporary new kitchen with clean line joinery, caeserstone bench tops and a custom blackbutt kickboard to reflect the owners vision.

Large open plan living room flow seamlessly onto a pool side deck with custom floor to ceiling sliding doors. The deck has fully automated fly screens allowing outdoor living unhindered by insects.

An existing carport was modified to accommodate a cabana, with an automated roof, allowing full sun, partial sun shading or be completely shut, providing protection from the rain. With the flexibility to be used for off street parking if needed.

 

Architect: Angus Mackenzie

Photographer: Huw Lambert